پزشکی و سلامت

تاثیر زردچوبه در درمان انواع سرطان‌ها

زردچوبه می‌تواند به درمان انواع مختلف سرطان ها اعم از سرطان سینه و تخمدان کمک کند. در دهه گذشته این نوع سرطان‌ها در ۳۰ درصد از زنان مشاهده شده است. محققان دریافته اند که زردچوبه تقریباً ۲۰ مولکول با خاصیت آنتی بیوتیک، ۱۴ مولکول با پتانسیل پیشگیری از سرطان، و ۱۲ مولکول با اثر ضد تومور دارد.

حداقل ۱۲ مولکول در این ماده اثر ضد سرطان دارد در حالیکه ۱۰ مولکول آن ویژگی آنتی اکسیدان دارند. در کل، زردچوبه به دلیل خاصیت آنتی بیوتیک، ضد عفونی، ضد سرطان و آنتی اکسیدان محبوب است و مصرف بالایی دارد. زردچوبه یک ماده گوارشی مناسب است. طبق تحقیقات، زردچوبه حاوی کورکومینوید است که یکی از اجزای اصلی در درمان سرطان به شمار می‌رود.

کورکومین، کورکومینوید اصلی در زردچوبه، عامل حفاظتی در برابر سرطان است. این ماده روی سرطان‌ سر و گردن، سینه، ریه، سرطان معده و روده، سرطان تخمدان، ملانوم، سرطان مغز و اعصاب، سارکوما، لوسمی و لنفوم تاثیر می‌گذارد. یکی از مشاوران ارشد در بیمارستان Kapoor Memorial می‌گوید کورکومین تمام سه مرحله از سرطان را سرکوب می‌کند: شروع، ارتقا و پیشرفت. به علاوه در خنثی سازی مواد و شرایطی که منجر به سرطان می‌شوند، نقش دارد. با مهار آنزیمی که برای تکثیر سلول‌های سرطانی لازم است، می‌تواند جلوی رشد این سلول‌ها را بگیرد. به مرور زمان، سلول‌های سرطانی در برابر شیمی درمانی و پرتودرمانی مقاوم می‌شوند. از سوی دیگر، کورکومین وقتی در دوزهای درمانی مصرف می‌شود، چندین مسیر سرطانی را هدف قرار می‌دهد و سلول‌های سرطانی را نسبت به داروهای شیمی درمانی حساس می‌کند.

تحقیقات انجام شده در موارد سرطان سینه پیشرفته نیز نشان داده است که کورکومین اثر شیمی درمانی را افزایش می‌دهد و از گسترش سلول‌های سرطانی در ریه جلوگیری می‌کند. در سرطان ریه وقتی کورکومین به داروی شیمی درمانی اضافه می‌شود اثر دارو را از طریق ترویج مرگ سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد. طبق این تحقیق، کورکومین با مهار رشد مجدد تومور و نیز سرکوب تشکیل رگ‌های جدید، تاثیر پرتودرمانی را افزایش می‌دهد. این ماده که یک آنتی اکسیدان قوی است، تمام رادیکال‌های آزاد و مخرب را از بین می‌برد و در نتیجه عوارض نامطلوب پرتودرمانی را کم می‌کند.

، ۱۴ مولکول با پتانسیل پیشگیری از سرطان، و ۱۲ مولکول با اثر ضد تومور دارد.

حداقل ۱۲ مولکول در این ماده اثر ضد سرطان دارد در حالیکه ۱۰ مولکول آن ویژگی آنتی اکسیدان دارند. در کل، زردچوبه به دلیل خاصیت آنتی بیوتیک، ضد عفونی، ضد سرطان و آنتی اکسیدان محبوب است و مصرف بالایی دارد. زردچوبه یک ماده گوارشی مناسب است. طبق تحقیقات، زردچوبه حاوی کورکومینوید است که یکی از اجزای اصلی در درمان سرطان به شمار می‌رود.

کورکومین، کورکومینوید اصلی در زردچوبه، عامل حفاظتی در برابر سرطان است. این ماده روی سرطان‌ سر و گردن، سینه، ریه، سرطان معده و روده، سرطان تخمدان، ملانوم، سرطان مغز و اعصاب، سارکوما، لوسمی و لنفوم تاثیر می‌گذارد. یکی از مشاوران ارشد در بیمارستان Kapoor Memorial می‌گوید کورکومین تمام سه مرحله از سرطان را سرکوب می‌کند: شروع، ارتقا و پیشرفت. به علاوه در خنثی سازی مواد و شرایطی که منجر به سرطان می‌شوند، نقش دارد. با مهار آنزیمی که برای تکثیر سلول‌های سرطانی لازم است، می‌تواند جلوی رشد این سلول‌ها را بگیرد. به مرور زمان، سلول‌های سرطانی در برابر شیمی درمانی و پرتودرمانی مقاوم می‌شوند. از سوی دیگر، کورکومین وقتی در دوزهای درمانی مصرف می‌شود، چندین مسیر سرطانی را هدف قرار می‌دهد و سلول‌های سرطانی را نسبت به داروهای شیمی درمانی حساس می‌کند.

تحقیقات انجام شده در موارد سرطان سینه پیشرفته نیز نشان داده است که کورکومین اثر شیمی درمانی را افزایش می‌دهد و از گسترش سلول‌های سرطانی در ریه جلوگیری می‌کند. در سرطان ریه وقتی کورکومین به داروی شیمی درمانی اضافه می‌شود اثر دارو را از طریق ترویج مرگ سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد. طبق این تحقیق، کورکومین با مهار رشد مجدد تومور و نیز سرکوب تشکیل رگ‌های جدید، تاثیر پرتودرمانی را افزایش می‌دهد. این ماده که یک آنتی اکسیدان قوی است، تمام رادیکال‌های آزاد و مخرب را از بین می‌برد و در نتیجه عوارض نامطلوب پرتودرمانی را کم می‌کند.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا