پزشکی و سلامت

فواید مصرف خیار

Benefits-Of-Cucumber-For-Kids (1)
خیار یکی از میوه‌هایی است که با تنوع بالا در بسیاری ازمناطق خورده می‌شود.اگر چه خیار به عنوان سبزی، آماده و خورده می‌شود، اما از لحاظ گیاه شناسی در اصل میوه محسوب می‌شود. در آسیای جنوبی خیار به صورت خام یا ترشی و یا حتی به صورت پخته شده در خورش‌های دارای حبوبات خورده می‌شود. در ایالات متحده آمریکا خیار همراه با سالاد و ساندویچ خورده می‌شود.

گنجاندن خیار در رژیم روزانه مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌گردد. خیار دارای آب فراوان است که در نتیجه برای رفع عطش و کم آبی بدن و همچنین زیبایی پوست بسیار مفید است. همچنین خیار دارای فلاونید است که فلاونید موجود در خیار به صورت آنتی اکسیدان عمل می‌کند. خیار به عنوان یک مسکن نیز در کاهش درد مؤثر است.

 در گذشته از خیار برای زیبایی استفاده می‌کردند. مثلا برای پف زیر چشم، تکه های خیار را بر روی پوست و پایین چشم قرار می‌دادند یا بر روی سلولیت می‌گذاشتند تا قسمت را لاغر کند.

خیار هم مثل دیگر گیاهان، برای مقابله با بیماری‌ها و تقویت سیستم دفاعی بدن مفید است. خیار همچنین دارای خواص آنتی باکتریال و ضد قارچ است. خیار دارای طبع سرد است و برای رفع جوش صورت نیز مفید می‌باشد. به این صورت که پوست خیار را بر روی پوست قرار دهید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بر روی پوست بماند  تا التهاب پوست شما را بر طرف کند.

همچنین مصرف بالای خیار در روز سبب کاهش وزن می‌شود. از این رو برای افراد چاق بسیار مفید است.

خیار فشار خون را کاهش می‌دهد و در نتیجه برای افراد با فشار خون بالا مفید است.

ریسک مصرف خیار: خیار باید به صورت ارگانیک عمل آید در غیر اینصورت ممکن است دارای آفت‌کش باشد و در نتیجه مصرف آن مضر و خطرناک میباشد.

به خیار هم مثل سیب برای درخشش بیشتر واکس زده می‌شود. این واکس دارای مواد شیمیایی و غیر ارگانیک است. بنابراین خوردن پوست خیار در بیشتر مواقع مضر است. ار دیگر ویژگی‌های بد خیار این است که خوردن زیاد آن سبب دل درد میشود.

به طورکلی در خوردن خیار هم مثل دیگر مواد غذایی باید اعتدال رعایت شود.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا