پزشکی و سلامت

فواید خوردن گوجه فرنگی

Healthy nutrition
گوجه فرنگی یک میوه آبدار است که برای اولین بار در مکزیک تولید شد. گوجه فرنگی به صورت خام و پخته به تنهایی یا همراه با غذا و سالاد مصرف می‌شود.

فواید گوجه فرنگی عبارتند از:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات. گوجه فرنگی مخصوصاً اگر با بروکلی خورده شود به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای جلوگیری از سرطان پروستات بهترین میوه است.

انتقال سیگنال‌های عصبی و حفظ مایع بدن را بهبود می‌بخشد: گوجه فرنگی منبع غنی از مواد معدنی از جمله پتاسیم است که نقش اساسی در انتقال سیگنال‌های عصبی و حفظ مایع بدن و غیره دارد.

مانع اختلالات روده‌ای می‌شود: فشار بالای خون را متعادل می‌کند و ضعف ماهیچه‌ها و نفخ و در نتیجه اختلالات روده را کاهش می‌دهد.

مانع ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود: دانه‌های گوجه فرنگی قابلیت انسدادی دارند که مانع ابتلا به سکته مغزی و ناراحتی قلبی می‌شوند. همچنین به دلیل داشتن نیاسین، ویتامین ب6 و سایر ویتامین‌ها بهترین میوه برای کنترل بیماری‌های قلبی است.

خون را تصفیه و بدن را سم‌زدایی می‌کند:

گوجه فرنگی سموم بدن و عفونت‌ها را از طریق ادرار از بدن خارج می‌کند.

قدرت بینایی را افزایش می دهد: این میوه به دلیل وجود ویتامین سی و آ و ای به عنوان یک منبع طبیعی برای افزایش بینایی موثر می‌باشد.

ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: خوردن منظم گوجه فرنگی از سرطان‌های مختلف جلوگیری می‌کند.

مانع آسیب به دی ان ای می‌شود: مقدار بالای آنتی اکسیدان گوجه فرنگی نقش مهمی در جلوگیری از آسیب دی ان ای دارد و در نتیجه ریسک ناراحتی‌های قلبی، دیابت و نارسایی قلبی را کاهش می‌دهد.

میزان کلسترول بد را کاهش می‌دهد: گوجه فرنگی کلسترول بد و در نتیجه ریسک ابتلا به ناراحتی‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

ساختمان قلب را بهبود می‌بخشد: گوجه فرنگی به دلیل مقدار بالای ویتامین کا مانع آسیب به بافت قلب می‌شود.

التهاب را کاهش می‌دهد: گوجه فرنگی داری خواص ضد التهابی است که ما را در مقابل سرطان حفظ می‌کند.

گوجه فرنگی غنی از فیبر است و مانع ابتلا به سرطان روده می‌شود.

این ماده مفید همچنین منبع غنی ویتامین سی و مواد معدنی است که بدن را در مقابل بیماری‌ها و ناراحتی‌های عصبی مقاوم می‌کند.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا