آموزش

آموزش تصویری نحوه‌ی حذف حساب کاربری گوگل

اگر مایل به حذف دائمی حساب کاربری خود در گوگل و کلیه‌ی سرویس‌های مرتبط با آن نظیر Gmail و Google Drive هستید، گوگل امکان این کار را فراهم کرده است. در این ترفند به چگونگی انجام این کار می‌پردازیم. با گیگ نیوز همراه باشید

پیش از هر چیز دقت کنید با این کار کلیه اطلاعات حساب کاربری شما در گوگل شامل سرویس‌های آن نظیر Gmail ،Google Drive ،YouTube و… به طور کامل حذف خواهند شد و امکان بازیابی آن‌ها وجود ندارد. در نتیجه پیش از انجام این کار از آن اطمینان حاصل کنید.

ابتدا وارد صفحه‌ی اصلی گوگل شوید.

بر روی آیکن Google Apps در نوار بالای صفحه به شکل    کلیک نمایید و در منوی بازشده بر روی My Account کلیک کنید.

در صفحه‌ی بعدی، در قسمت Account preferences بر روی Delete your account or services کلیک کنید.

در این مرحله، اگر هنوز وارد حساب کاربری در گوگل نشده‌اید، بر روی Sing In کلیک کنید  و وارد حساب کاربری خود شوید.

اکنون بر روی Delete Google Account and data کلیک کنید.

در این صفحه اگر مایل به دانلود اطلاعات مربوط به حساب کاربری خود هستید بر روی لینک download your data کلیک کنید.

در صورتی که از حذف حساب کاربری خود مطمئن هستید تیک دو گزینه‌ی موجود را فعال کرده و روی دکمه‌ی Delete Account کلیک کنید تا حساب شما به طور کامل حذف شود.

ترفندستان

 

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا